8ми септември 69

Битола, Северна Македонија

+389 78 440 599

Поддршка на клиенти

Mon - Fri: 9:00 - 16:00

24/7 online продавница

ВРШИМЕ УСЛУЖНО МЕРЕЊЕ НА ЕЛЕКТРОНСКА КОЛСКА ВАГА ДО 50Т

ЛАДИЛНИК

за складирање на свежо овошје и зеленчук