8ми септември 69

Битола, Северна Македонија

+389 78 440 599

Поддршка на клиенти

Mon - Fri: 9:00 - 16:00

24/7 online продавница

ОТКУПУВАМЕ РАЗЛИЧНИ ВИДОВИ НА ЗЕМЈОДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИ И ЖИТНИ КУЛТУРИ

Сомборка
Гамба
Бонбонка – лута и блага
Жолта феферона – лута и блага
Бананчиња – лути и благи
Шери пиперчиња

Индустриски домат

Пченица

Пченка

Јачмен