8ми септември 69

Битола, Северна Македонија

+389 78 440 599

Поддршка на клиенти

Mon - Fri: 9:00 - 16:00

24/7 online продавница

Повеќе од 20 години на пазарот 

Нашето долгогодишно искуство и знаење се најдобриот знак за нашата непрекината ангажираност кон квалитет и иновации.

🌱 Откуп на земјоделски производи 🌱

Ние сме вашиот партнер во одгледувањето и производството на земјоделски производи. Вршиме откуп на голем избор на земјоделски производи, вклучувајќи:

 • Пиперка 
 • Индустриски домат 
 • Цвекло 


🌾 Откуп на житни култури 🌾

 • Пченица 
 • Јачмен
 • Пченка 


🌿 Земјоделска аптека – Сите потребни препарати на едно место 🌿

Не само што ја  поддржуваме земјоделската заедница со откуп на производи, туку и обезбедуваме богат избор на препарати преку нашата земјоделска аптека и со стручна помош им помагаме да произведат квалитетни земјоделски производи со поголем принос.
Нашите производи вклучуваат:

 • Вештачки ѓубрива 
 • Течна прихрана 
 • Биостимулатори 
 • Кристални ѓубрива 
 • Препарати за заштита (хербициди, фунгициди, инсектициди) 
 • Репро материјали за земјоделие 


💧 Системи за наводнување 💧

Ние ви нудиме и современи системи за наводнување. Нашата цел е да ви го обезбедиме најдобриот начин за ефикасно наводнување и грижа за вашиот градински простор.

Во нашата продавница има широк асортиман на производи од следните брендови.

 • Tehnoplastic
 • Palaplast
 • Pluvio
 • Eurodip
 • SunStream
 • Wurth